Medewerker festivalweekend

Heb jij affiniteit met het Houtfestival, houd je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij organiseren elk jaar het festival in het weekend van Vaderdag in de Haarlemmerhout, Haarlem, en kunnen hierbij alle hulp gebruiken. Dus heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van het Houtfestival en wil jij onderdeel uitmaken van de grote familie die het festival neerzet? Meld je dan nu aan!

Wat ga je doen?

Voor, tijdens en na het festival hebben we bouwers en sjouwers nodig. In het team help je van tevoren mee met de opbouw van het festival. Tijdens het festival help je met het op- en afbouwen van evenementen. Dit team werkt niet met vaste diensten, het liefst ben je dus hele dagen beschikbaar. Houd er rekening mee dat het lange dagen zijn en de uren die je werkt zullen over een hele dag verspreid liggen. De op- en afbouw dagen zijn het drukst. Als vrijwilliger ben je flexibel, inventief, een teamspeler, handig, gemotiveerd en veel beschikbaar.

Wat vragen we van je?

Een gezonde dosis teamspirit, de nodige handigheid. In de dagen tijdens en rond het festival hebben we veel vrijwilligers nodig om alles op rolletjes te laten lopen. Van op- en afbouw tot bar, van kinderfestival tot catering en nog veel meer.

Wat bieden we je?

Je werkt in een hecht en gezellig team om deze editie van het Houtfestival tot een daverend succes te maken. Je ontmoet veel nieuwe mensen. Tijdens het festival kun je uiteraard rekenen op een goede verzorging door ons catering-team. Als je het naar je zin hebt bieden we je graag de kans ook volgend jaar actief te zijn en jezelf binnen het festival te ontwikkelen.

Wanneer is het?

Je werkzaamheden zijn van vrijdag 16 juni tot en met maandag 19 juni 2023.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.