Medewerker festivalweekend

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt; van het moment van opbouw tot aan het terugbrengen van de mooie Haarlemmerhout in haar oorspronkelijke vorm.

Heb jij affiniteit met festivals, cultuur, hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? En heb je altijd eens achter de schermen mee willen kijken bij een groot festival? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij organiseren elk jaar het Houtfestival en dit jaar op zaterdag 15 juni (Houtnacht) en zondag 16 juni (Houtfestival).

 

Wat ga je doen?

Voor, tijdens en na het festival hebben we bouwers en sjouwers nodig. In het team help je van tevoren mee met de opbouw van het festival. Tijdens het festival help je met het op- en afbouwen van evenementen. Dit team werkt niet met vaste diensten, het liefst ben je dus hele dagen beschikbaar. Houd er rekening mee dat het lange dagen zijn en de uren die je werkt zullen over een hele dag verspreid liggen. De op- en afbouw dagen zijn het drukst. Als vrijwilliger ben je flexibel, inventief, een teamspeler, handig, gemotiveerd en veel beschikbaar.

Wat vragen we van je?

We zoeken vooral mensen die het leuk vinden in teamverband iets moois neer te zetten! Van op- en afbouw van de bar, tot het kinderfestival en de catering. Er is zo veel te doen, dan we altijd wel iets kunnen vinden dat bij je past!

Als medewerker festivalweekend is het zeker handig als je twee rechterhanden hebt en inventieve oplossingen kunt bedenken.

Idealiter ben je alle dagen beschikbaar, maar mocht dit om wat voor reden niet het geval zijn, geef het aan in de aanmelding dan kijken we samen wat WEL kan!

Wat bieden we je?

  • Een kijkje achter de festivalschermen in een hecht team
  • Het opdoen van ervaring in een discipline naar keuze
  • Een goede verzorging vanuit ons ervaren cateringteam
  • De mogelijkheid intern door te groeien bij volgende edities
  • En natuurlijk een HEEL gezellig en kleurrijk weekend

Wanneer is het?

De werkzaamheden zijn van vrijdag 14 juni tot en met maandag 17 juni 2024!

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-)theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.