Secretarieel medewerker bestuur

We zoeken een medewerker die het bestuur ondersteunt met secretariële werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als secretariële ondersteuner maak je deel uit van een enthousiast en gezellig team. De voorbereidingen van het festival lopen het hele jaar door. Je ondersteunt het bestuur met secretarieel werk zoals het maken van verslagen, maken en bijhouden van de agenda en afspraken voor de voorzitter en bestuursleden, archiveren, uitzoek- en coördinatietaken. Je bent daarbij de spin in het web voor de leden van het Houtfestival-bestuur. Door jouw ervaring zie je natuurlijk ook waar het beter kan en kom je met verbetervoorstellen.

Wat vragen we van je?

Jouw kracht zit hem vooral in jouw secretarieel organisatorisch vermogen. Dit vergt vooral:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met een geautomatiseerd computersysteem
  • Nauwkeurigheid, flexibiliteit en zelfstandigheid
  • De verwachte inzet per week is ongeveer 4 tot 6 uur

Wat bieden we je?

Een perfecte kans om mee te werken aan de organisatie van een van de grootste festivals van Haarlem. Gedurende het festivaljaar maak je deel uit van een veelzijdig en enthousiast team dat elkaar helpt en stimuleert.

Wanneer begin je?

Per direct.

Wie zijn wij?

Het Houtfestival, het gezelligste en meest wereldse festival van Haarlem. Tijdens het festival toveren we de Hout om tot een culturele en culinaire ontdekkingsreis met een grote diversiteit aan muziek, (kinder-) theater, beeldende kunst en heerlijke hapjes. Tijdens de zaterdag draaien we in de avond warm met een breed scala aan lokale optredens uit de meest uiteenlopende muzikale subculturen. Op de zondag kan het publiek zich onderdompelen in de verhalen van een grote verscheidenheid aan artiesten.

Achter het Houtfestival gaan 120 vrijwilligers schuil. Een groot deel van dat team focust zich op de dagen dat het festival plaatsvindt. Een kleiner deel is door het jaar heen bezig met de voorbereidingen en schept de randvoorwaarden voor nu en in de toekomst. Wellicht dat jij ook een rol in het geheel kan spelen.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je contactgegevens en een motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.

De contactpersonen bij het Houtfestival voor deze functie zijn Marleen Klooswijk, Marijke Lodeweegs en Renske Leijten.