Medewerker kinderfestival

Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer het gezellige Kinderfestival, waar beleving voorop staat! Kinderen doen hier ervaring op met verschillende materialen en kunnen vol kinderlijke verbeelding iets creëren.

Denk aan bijvoorbeeld een timmertafel, waar naar hartenlust getimmerd kan worden! Een servieskraam waar met gebruik van servies en speciale lijm kunst gecreëerd kan worden, een ‘takken’-kraam met wol en kralen om ‘krachtstokken’ te maken en een kraam waar kinderen hun eigen schmink mogen maken en zichzelf erna mogen schminken. Te leuk toch!

Wat ga je doen?

Tussen 12.00 en 18.00 begeleid je de kinderen bij één van de kraampjes! Je mag uiteraard een voorkeur aangeven, alleen kunnen we niet op voorhand garanderen of dat ook lukt.

Omdat we best veel verschillende activiteiten hebben, willen we ook voldoende begeleiding kunnen bieden. Dus als je mensen kent met wie je het leuk lijkt dit te doen; kom gezellig samen!

Wat vragen we van je?

Het zou heel fijn zijn als je een beetje creatief bent aangelegd en het leuk vindt kinderen te begeleiden bij het creëren van een mooie beleving!

Het Kinderfestival is van 12.00 tot 18.00 uur, maar het is wel heel handig als je vanaf 11.00 uur beschikbaar kunt zijn voor wat uitleg.

Idealiter ben je alle uren beschikbaar, maar mocht dit om wat voor reden niet het geval zijn, geef het aan in de aanmelding en dan kijken we samen wat WEL kan!

Wat bieden wij je?

  • Een kijkje achter de festivalschermen in een hecht team
  • Een creatieve dag met stralende kinderen
  • Een goede verzorging vanuit ons ervaren cateringteam
  • De mogelijkheid intern door te groeien bij volgende edities
  • En natuurlijk een HEEL gezellig en kleurrijk weekend

Wanneer is het?

De werkzaamheden zijn op zondag 16 juni 2024!

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature of kom je graag in contact om één van de andere vacatures te bespreken, stuur dan je contactgegevens en een korte motivatie naar aanmelden@houtfestival.nl.