Mr. Weazley

Van Curaçao naar Nederland, van reggae naar afrobeat en hip hop!

Toen Mr. Weazley (Benjamin Thode) 11 jaar oud was, verruilde hij Curaçao voor Nederland. In dit koude kleine land maakte hij kennis met de wereld van de hiphop, maar natuurlijk zaten de geluiden van het zonnige Caribisch gebied al in zijn bloed.

Benjamin Thode begon als mc in clubs en werd later een van de leadzangers in de reggaeband genaamd Leeways. In 2014 won hij met deze band nog de Grote Prijs van Nederland! Toch besloten ze om een nieuwe start te maken met een andere band, Mr. Weazley dus. En er zijn wel wat overeenkomsten met de oude band. Zo zijn alle muzikanten van de vorige band mee verhuisd en is de reggae nog altijd terug te horen. Alleen zijn er nu nog twee blazers toegevoegd en is de sound ook meer gericht op afrobeat en hiphop!

Mr. Weazley heeft al feestjes gebouwd bij de grootste festivals van Nederland als Zwarte Cross en Lowlands, dus dat moet bij Houtnacht ook helemaal goed komen!

Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door Zoca Flavor.

 

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.