Indus: Traditioneel Colombia vs analoge elektronica 

Indus combineert traditionele muziek van hun Colombiaanse voorouders met analoge elektronica. Het duo uit Bogotá, geleid door de aan de Caribische kust geboren producer Oscar Alford, heeft in eigen beheer een album (2020) en drie singles (2020 – 2021) uitgebracht. Daarnaast hebben ze twee EP’s (2020 – 2022) uitgebracht bij het Afro-Colombiaanse label Palenque Records.

De live optredens van Indus zijn een energieke explosie van analoge acid synthesizers en Afro-percussie, een uitnodiging om te dansen en een muzikale reis te maken door de herinterpretaties van oude Colombiaanse klanken.

Hun tweede album zal in 2024 worden uitgebracht onder het label ZZK Records. Tot die tijd: Beleef de unieke fusie van traditioneel en modern met Indus tijdens Houtnacht!

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.