Heights Meditation

 

Heights Meditation maakt een dikke mix van reggae doordrenkt met dub, ska, hip-hop, dancehall en Surinaamse invloeden. Hun muziek is een krachtige uitdrukking van positiviteit, met een aanstekelijke energie, die altijd voor goede vibes zorgt!

Helemaal op eigen kracht en door hun opzwepende live optredens heeft de band een trouwe schare fans en een groeiend publiek verzameld. In korte tijd is de band uitgegroeid tot een van de meest opmerkelijke underground reggae acts van de Benelux. Van grote festivals zoals Reggae Geel, Kwaku, Reggae Lake en Zwarte Cross tot intieme straatfeesten, ze weten overal een onuitwisbare indruk achter te laten.

Een optreden van Heights Meditation is een mix van originele nummers en tijdloze klassiekers. De leadzangers Danny “Mr. Smooth” & Otty Ranking brengen hun teksten met een unieke mix van Engels, Patois en Sranan.

Het debuutalbum van de band, “The System”, is een viering van hun eigen sound en boodschap. Drie nummers van dit album domineerden de Surinaamse radiogolven: “Piestin”, “Tranga Yesi” en “Blazing”. Hoewel ze trots zijn op hun overwinningen, beschouwen ze het grootste succes als de mogelijkheid om telkens weer voor een enthousiast publiek op te treden. Zo ook tijdens Houtnacht!

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.