DJ Rowstone

 

Energieke en creatieve dj in de reggae, soca & dancehall

Waar Dj Rowstone optreedt, ontstaat beweging. Rowstone is een energieke, creatieve en veelzijdige DJ. Als slaapkamer-dj had hij een visie om positieve sferen te creëren binnen de reggae en dancehall scene. Zijn eerste serieuze optreden was bij Reggae Movement hier in Haarlem.

Rowstone is nu dj bij Hot O Twenty en draait regelmatig tijdens reggae concerten van internationale artiesten zoals D-Major, Turbulence, Romain Virgo, Jesse Royal, UB40, Pressure Buss Pipe, Lutan Fyah en meer. Naast de reggae is Rowstone ook niet vies van andere Caribische stijlen zoals dancehall en soca. Overigens doet Rowstone nog meer in de muziek dan alleen draaien, zo is hij ook gitarist in de band Dei.3avu, die in 2022 nog op Houtnacht stond!

Met al zijn ervaring kan hij zich met recht een crowdpleaser noemen: een gedreven entertainer met passie voor muziek.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Zoca Flavor.

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.