Freddy and the Scabies Sisters

 

Crossdress & Bluegrass

Freddy and the Scabies Sisters is een crossdressende bluegrassformatie uit Amsterdam. Met hun felgekleurde bloemetjesjurken en vrolijk klinkende nummers laten ze het publiek achter met een gevoel van vreugde, maar ook verwarring! Liedjes over drankzucht, drugsverslaving, kortom, het leven; allemaal met een bluegrass soundtrack!

In februari 2019 kwam hun eerste EP The Bastard Bottle uit en daarna pakten ze door met Under the Covers, hun corona EP’s The 2020 Club en Amsterdam Sober. Binnenkort duiken ze de studio weer in voor de nu al legendarische volgende EP, All Hat No Cattle, maar nu eerst live tijdens Houtnacht!

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.