Woord voor Woord

 

Fresh hiphoptalent uit 023

Woord Voor Woord biedt al ruim wat jaren een platform voor jonge getalenteerde rappers en beatmakers uit Haarlem. Met een studio in de bibliotheek van Schalkwijk en in Flinty’s organiseren ze opnamesessies, workshops en meer. Nu staan ze voor de derde keer op rij op Houtnacht met het meest frisse talent uit Haarlem voor je.

De volgende artiesten zijn dit jaar door Woord Voor Woord geselecteerd.

  • Kiefi
  • Notulist
  • Schooier
  • Serum
  • Turco

Schooier is winnaar van de Rob Acda Awards Night 2024! Zijn muziek is catchy en soms verdacht dansbaar, maar laat je daardoor niet misleiden. Schooiers teksten staan vol van maatschappij kritiek en hij weet een zaal stil te krijgen door zijn ijzersterke delivery. Notulist is nog maar 16 jaar, maar is al 4 jaar bezig met teksten schrijven en optreden, o.a. op Bevrijdingspop dit jaar! Serum is een creatieve duizendpoot. Hij maakt beats, schrijft teksten, rapt, maakt video’s en is fotograaf! In zijn stijl met jazz invloeden en harde boom bap beats leunt hij meer op de jaren 90 sound. Turco is net nieuw op de scene, maar weet zeker al een podium te rocken met zijn mix van Turkse, Nederlandse en Engelse tunes. Tot slot is er Kiefi uit IJmuiden, die al een eigen event heeft georganiseerd in Flinty’s, om daar één van zijn eerste optredens te geven!

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.