Lifeless Past

 

Lifeless Past is een post-punk/deathrock duo uit Den Haag. Hun donkere, ongecompliceerde nummers roepen een authentieke sfeer uit vervlogen tijden op. Hun songteksten behandelen zowel maatschappelijke vraagstukken als persoonlijke belevenissen, liefde en psychische problemen. Live weet het duo een strakke indrukwekkende show neer te zetten.

Met een hand vol ep’s en singles heeft Lifeless Past al aardig naam voor zichzelf weten te maken. Lifeless Past is vooral te vinden in underground venues als OCCII en op festivals als Grauzone en we zijn enorm blij dat we ze last minute ook op Houtnacht hebben staan!

Meer over deze artiest

 

Meer over het programma

Houtfestival

16 juni 2024
Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

15 juni 2024
Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

16 juni 2024
Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.