Blanco Teta

Houtnacht | Houtpodium | Zaterdag 17 juni 2023 |
19.30 – 20.30 uur

Een Blanco Teta show is een meeslepende ervaring met gestoord veel energie. Deze Argentijnse formatie is een experimenteel rockproject met de simpliciteit en agressiviteit van punk, maar met een eigen twist: een ongenadige noise soundscape, edgy performance en transfeminist concept met een avant-garde benadering. Blanco Teta representeert een nieuwe beweging van meerdere experimentele collectieven uit de upcoming latinx queer scene. In 2022 tourde de band al door Europa en stonden ze op festivals als Fusion (Duitsland). Ter gelegenheid van de release van hun derde album “Rompe Paga” doet de band deze zomer weer Europa aan en komen ze dus ook Houtnacht even overhoop gooien!

Een Blanco Teta show is een meeslepende ervaring met gestoord veel energie. Deze Argentijnse formatie is een experimenteel rockproject met de simpliciteit en agressiviteit van punk, maar met een eigen twist: een ongenadige noise soundscape, edgy performance en transfeminist concept met een avant-garde benadering. Blanco Teta representeert een nieuwe beweging van meerdere experimentele collectieven uit de upcoming latinx queer scene. In 2022 tourde de band al door Europa en stonden ze op festivals als Fusion (Duitsland). Ter gelegenheid van de release van hun derde album “Rompe Paga” doet de band deze zomer weer Europa aan en komen ze dus ook Houtnacht even overhoop gooien!

Meer over deze artiest

Facebook

Instagram

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.