Chef Defect

Houtnacht | Familia | Zaterdag 17 juni 2023 |
18.45 – 19.30  uur

Chef Defect maakt van elke gelegenheid een festivalparty, dus bedenk je eens wat ze op een festival wel niet veroorzaken?! Deze achtkoppige band verzorgt funky muziek met positieve vibes en een gestoorde liveshow. Met een combinatie van pop, soul, rap en funk gaan ze Houtnacht zonder twijfel helemaal plat spelen!

Chef Defect maakt van elke gelegenheid een festivalparty, dus bedenk je eens wat ze op een festival wel niet veroorzaken?! Deze achtkoppige band verzorgt funky muziek met positieve vibes en een gestoorde liveshow. Met een combinatie van pop, soul, rap en funk gaan ze Houtnacht zonder twijfel helemaal plat spelen!

Meer over deze artiest

Facebook

Instagram

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.