Lowaddicts

Houtnacht | Grenzeloos | Zaterdag 17 juni 2023 |
21.30 – 22.15 uur

Een krachtige, warme, elektronica-act die beweegt tussen house, pop en triphop. Zo kun je Lowaddicts het best omschrijven. De typische Lowaddicts-ambiance zorgt voor zowel de behoefte om te dansen als voor het gevoel van wegdromen op een warme zomeravond. Lowaddicts begon als solo-act, maar groeide na een aantal succesvolle samenwerkingen uit tot een trio, dat bestaat uit oprichter en producer Dillan en vocalisten Maaike en Tessa.

Lowaddicts werkt ook samen met Tim Thornton, de drummer van Fink. Met zijn input kwamen onder andere de singles ‘This Is Not Your World’ en ‘Gulfstream’ tot stand, maar ook de meest recente release, het album ‘Evolver’.
Ze speelden onder andere in Paradiso, Melkweg, op Bevrijdingspop Haarlem en zijn meerdere keren te gast geweest bij onder andere 3fm. Daarnaast is de remix van ‘Hide & Seek’ (gemaakt door Paul Hazendonk) opgepikt door Tiësto.

Meer over deze artiest

Facebook

Instagram

 

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.