Behringer Escape Plan

Houtnacht | Familia | Zaterdag 17 juni 2023 | 20.30 uur

Behringer Escape Plan is een tweekoppige elektronische band die een unieke niche heeft gecreëerd in de wereld van de elektronische muziek. Door de rauwe kracht van drums te combineren met de veelzijdigheid van synthesizers, heeft dit duo een symbiotische relatie tussen hun instrumenten gecreëerd, die heeft geresulteerd in een werkelijk unieke geluidservaring.

Het duo heeft een manier gevonden om van de synthesizers een verlengstuk van de drums te maken, door hun percussieve kracht te gebruiken als een motor en deze vorm te geven in een rijk deken van geluiden dat zowel organisch als elektronisch is.

Voor fans van zware en experimentele elektronische muziek is Behringer Escape Plan een band die je niet mag missen. Met een geluid dat zowel vloeiend als zwaar is, kun je wonky grooves, vette basklanken en snelle melodieën verwachten.

Meer over deze artiest

Instagram

Facebook

 

 

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.