Black Omolo

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat Black Omolo haar eerste album ‘Love Your Life’ uitbracht. In de tussentijd heeft deze in Kenia geboren reggaeartiest niet stil gezeten. Met releases in samenwerking met grote namen binnen de soundsystemscene als King Alpha en King Shiloh heeft Black Omolo zich internationaal op de kaart weten te zetten. Met het laatstgenoemde soundsystem uit Amsterdam toert ze dan ook regelmatig, van Europa tot aan Brazilië en het voor Rasta’s heilige land, Ethiopië. Maar naast deze shows, waarbij Black Omolo zingt over platen die uit grote speakers met diepe bas komen, treedt ze ook op met haar Royal Family Band. Zo ook op Houtnacht. En deze shows komen met tenminste zoveel energie en een goede dosis roots & culture, en more positivity!

Meer over deze artiest

Facebook

Instagram