Noise Diva

Houtnacht | Grenzeloos | Zaterdag 17 juni 2023 |
22.30 – 00.00 uur

Noise Diva is een producer, dj, Garage-noord Resident en mede-oprichter van de SALWA Foundation. Haar muzikale stijl lijmt verschillende genres aan elkaar, van Marokkaanse trap tot Egyptische r&b, Franse drill, dancehall & UK garage. Zo verbindt ze verhalen die de dansvloer overstijgen, zonder een moment het publiek stil te laten staan. De extatische flow van haar sets zijn altijd onverwachts, maar zorgen gegarandeerd voor een connectie rondom de dj-booth.

Meer over deze artiest

Instagram

Bandcamp

 

 

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.