Bon Dia, Izaline Calister zingt kinderliedjes (4+)

Houtfestival | Familia | Zondag 18 juni 2023 | 15.45 – 16.30 uur

Izaline Calister, de koningin van de tumba en Thijs Borsten, de koning van de kinderliedjes brengen een vrolijk makend liedjesprogramma (4+) met kinderliedjes uit Curaçao, Aruba en Bonaire.

Bon Dia, ‘Goeiemorgen’ (4 jaar en ouder) is gebaseerd op het gelijknamige liedjesboek dat een bonte verzameling bevat van traditionele kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire. Zangeres Izaline Calister zong als kind al graag en veel en zij zocht bekende kinderliedjes uit die elke Antilliaan kent. Er komen liedjes aan bod van bekende componisten als Rudy Plaate, Richard Simon en Padu Lampe uit Aruba. De liedjes zijn zowel in het Papiaments als in het Nederlands zodat iedereen kan meezingen.

‘Bon Dia, Goeiemorgen’ komt voort uit de samenwerking tussen theatermaker, muzikant en arrangeur Thijs Borsten  en singer/songwriter en theatermaker Izaline Calister. De kracht van hun samenwerking is humor en muzikaliteit waarbij deze bijzondere, oude kinderliedjes, die ook voor volwassenen leuk zijn, op speelse manier weer een nieuw leven krijgen.

Line up: Izaline Calister (zang), Thijs Borsten (piano), Danny Rombout (percussie)

Meer over deze voorstelling

Officiële website

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.