Fanfara Station

Het Italiaanse trio Fanfara Station smeedt brassbandmuziek, elektronica en Afrikaanse percussie en zang samen tot een onweerstaanbaar swingend geheel. De muzikanten van Fanfara Station beheersen samen meer dan 10 muziekinstrumenten en verschillende stijlen. De Amerikaanse blazer Charles Ferris speelt trompet, trombone en tuba. De Tunesische Marzouk Mejri zingt, speelt verschillende percussie-instrumenten (waaronder de tar en de tabla) en blaasinstrumenten (waaronder de ney en klarinet). Ghiaccioli e Branzini tot slot is verantwoordelijk voor de elektronica. Ze zijn met zijn drieën, maar door slim gebruik te maken van loops en overdubbing klinken ze als een complete brassband. Maar belangrijker, samen zorgen ze voor muziek waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Creative Europe.

Meer over deze artiest

Instagram

Bandcamp