Fanfara Station

Houtfestival | Houtpodium | Zondag 18 juni 2023 | 15.55 uur
Mixed Media Lounge: Houtfestival | Grenzeloos | Zondag 18 juni 2023 | 18.50 uur

Het Italiaanse trio Fanfara Station smeedt brassbandmuziek, elektronica en Afrikaanse percussie en zang samen tot een onweerstaanbaar swingend geheel. De muzikanten van Fanfara Station beheersen samen meer dan 10 muziekinstrumenten en verschillende stijlen. De Amerikaanse blazer Charles Ferris speelt trompet, trombone en tuba. De Tunesische Marzouk Mejri zingt, speelt verschillende percussie-instrumenten (waaronder de tar en de tabla) en blaasinstrumenten (waaronder de ney en klarinet). Ghiaccioli e Branzini tot slot is verantwoordelijk voor de elektronica. Ze zijn met zijn drieën, maar door slim gebruik te maken van loops en overdubbing klinken ze als een complete brassband. Maar belangrijker, samen zorgen ze voor muziek waarbij je niet stil kunt blijven zitten.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Creative Europe.

Meer over deze artiest

Instagram

Bandcamp

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.