PoiL Ueda

PoiL Ueda is een verrassende samenwerking tussen de Franse experimentele rockband PoiL en Junko Ueda. Ueda is een traditioneel Japanse zangeres en bespeelster van de satsuma biwa, een traditionele Japanse luit. De muziek van Poil en Junko Ueda is zeer verschillend: open en westerse avant-garde rock tegenover formele, sterk gestileerde traditionele Japanse muziek en boeddhistische Shomyo-zang. Maar het werkt wonderwel, en samen creëren ze een nieuw muzikaal universum met organische en zeer expressieve muziek.

PoiL Ueda is een opwindende nieuwe ervaring, waarin de ongebreidelde experimentele rock van PoiL wordt vermengd met de kalme en golvende stem, de verhalende kracht en het grote charisma van Junko Ueda.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Creative Europe.

Meer over deze artiest

Instagram

Bandcamp