PoiL Ueda

Houtfestival | Grenzeloos | Zondag 18 juni 2023 | 15.05 uur
Mixed Media Lounge: Houtfestival | Grenzeloos | Zondag 18 juni 2023 | 16.50 uur

PoiL Ueda is een verrassende samenwerking tussen de Franse experimentele rockband PoiL en Junko Ueda. Ueda is een traditioneel Japanse zangeres en bespeelster van de satsuma biwa, een traditionele Japanse luit. De muziek van Poil en Junko Ueda is zeer verschillend: open en westerse avant-garde rock tegenover formele, sterk gestileerde traditionele Japanse muziek en boeddhistische Shomyo-zang. Maar het werkt wonderwel, en samen creëren ze een nieuw muzikaal universum met organische en zeer expressieve muziek.

PoiL Ueda is een opwindende nieuwe ervaring, waarin de ongebreidelde experimentele rock van PoiL wordt vermengd met de kalme en golvende stem, de verhalende kracht en het grote charisma van Junko Ueda.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Creative Europe.

Meer over deze artiest

Instagram

Bandcamp

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.