Achterlicht

Houtnacht | Houtpodium | Zaterdag 17 juni 2023 | 18.00 – 18.45 uur

Achterlicht is de jongste garagepunksensatie uit Haarlem. De muziek doet denken aan de protopunktijd van Iggy Pop en consorten, maar dan met heel veel dikke synth er boven op, en niet te vergeten een fiets! Een fiets hoor ik je denken, correct! Om dat mee te maken moet je maar zelf komen kijken. Achterlicht stond afgelopen jaar al op legendarische plekken als Slachthuis en Vrankrijk en heeft begint dit jaar een cassettebandje op Gips records uitgebracht.

Meer over deze artiest

Instagram

Bandcamp

 

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.