Mandala Tribe

Houtfestival | Grenzeloos | Zondag 18 juni 2023 | 17.10 uur

Dit ensemble combineert elektronische klanken met Indiase muziek en jazz. Ze brengen Indiase Raga’s tot leven met dynamische beats en harmonieën en dat met een spirituele touch. Deze muzikale pioniers geven volledig ruimte aan improvisatie, wat voor musici én publiek een spannende aangelegenheid is, maar ook een riskante. Gelukkig pakt het goed uit en brengt het een verademing tussen alle voor-gecomponeerde muziek. Stevige tabla, prachtig lyrisch bespeelde fluit, dwingende beats en diep ronkende Moog-partijen smelten samen in een ontmoeting van jazz, wereldmuziek en elektronica.

Shashwathi Jagadish – vocals
Stefan Schmid – electronica, beats, keys
Heiko Dijker – tabla, beats
Mark Alban Lotz – flute, Bansuri, fx

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.