MeneerTjes SlodDe & Vos proberen wat

Houtfestival | Familia | Zondag 18 juni 2023 | 17.00 – 17.45 uur

Stap in de wereld van SlodDe & Vos, de ondeugende muzikant en de pientere uitvinder, waar bizarre avonturen wachten!

In hun allereerste liedjesshow nemen SlodDe & VoS de allerkleinsten mee op een onvergetelijke reis. Dans, zing, en feest mee met de meest ondeugende en avontuurlijke liedjes. Verdwaal in een fantastische wereld waar niets te gek is, waar alleen maar superhelden zijn en waar jij de baas bent als papa en mama gaan slapen.

De zonnige klanken van o.a. reggae en hiphop brengen het ultieme zomerse festivalgevoel met zich mee. Met de allereerste (kindvriendelijke) sitdown wordt het hele publiek, jong en oud, getrakteerd op een onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door de aanstekelijke deuntjes en geniet van de energieke, interactieve muziekvoorstelling van SlodDe & VoS!

SlodDe & VoS is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Ze tourden jarenlang de wereld rond en ontvingen onder andere een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums. Gemotiveerd door een gemis aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes schreven ze hun eerste liedjes als de ondeugende en avontuurlijke SlodDe & VoS.

Samen met drummer Satindra Kalpoe (ook van Relax) treden ze live op voor kinderen tussen de 3-8 jaar. Als huisband van kinderopvang Op Stoom hebben ze al flink wat vlieguren gemaakt, met het Op Stoom festival in Het Patronaat als knallende afsluiter.

In oktober 2023 gaat hun eerste theatervoorstelling “SlodDe & VoS in de Geluidentuin” in première. Ze zijn klaar om met hun alternaLieve liedjes, zowel in vol ornaat als akoestisch en intiem, de theaters en popzalen te veroveren!

Meer over deze artiest

Instagram

Meer over het programma

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.