New Harlem Kids

Houtfestival | Houtpodium | Zondag 18 juni 2023 | 12.45 – 13.15 uur

De New Harlem Kids is een big band van Blazersschool.nl voor kinderen tussen de 9 en de 12 jaar. In het ensemble is ruimte voor veel verschillende instrumenten, zoals trompet, saxofoon, toetsen, slagwerk en (bas)gitaar. De band speelt pop- en jazzliedjes die door de kinderen gekozen zijn.

New Harlem Kids staat onder leiding van musicus, dirigent, componist en arrangeur Lorenzo Mignacca. Lorenzo haalde zijn diploma aan het Conservatorium van Alkmaar en speelde samen met onder andere Izaline Calister, Boris, Waylon en Ruth Jacott.

Meer informatie

Website Blazersschool

 

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.