Toriman

Houtfestival | Familia | Zondag 18 juni 2023 | 18.45 – 19.00 uur

Een vrolijke interactieve voorstelling TORIMAN waarin Wijnand Stomp iedereen meeneemt op AVONTUUR. Als de levenslustige spin Anansi rijdt hij op de rug van meneer Tijger naar het paleis van de Koning. Of help jij ‘Anansi’ mee de grote zoutwaterplas over te steken naar de nieuwe wereld? Het kan allemaal in de nieuwste show TORIMAN.

Wijnand Stomp is kids-comedian, met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te raken. Door zijn soepele, wendbare stem en zijn vermogen moeiteloos van het ene stemmetje in het andere te schieten hebben zijn woorden een sterk beeldend effect. Zonder dat je er erg in hebt, speelt er een film af in je hoofd.

Als de slang van de meesterverteller begint te kronkelen waan je je even in een andere wereld. Weten hoe dit precies zit? Ontdek het zelf. Luister, doe mee, geniet en lach je suf tijdens TORIMAN.

Houtfestival

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderfestival

Theater, verhalen en muziek voor jong en oud.