DJ Guzz

Houtfestival | Houtpodium | Zondag 19 juni 2022 | 21.15 uur

De 35e editie van het Houtfestival wordt afgesloten door de Haarlemse DJ Guzz.

De ervaren dj draait al heel wat jaren mee en heeft in die tijd een imposante vinylcollectie opgebouwd. De gevolgen van zijn verzameldrift en ontwikkeling van zijn smaak zijn terug te horen in zijn optredens. Hield DJ Guzz zich voorheen voornamelijk bezig met het verzamelen van reggae-, funk- en soulplaten, voeren in de laatste jaren afro en latin de boventoon. Op het Houtfestival laat de dj zijn eeuwige zoektocht naar het zwarte goud even voor wat het is en zorgt hij voor het allerlaatste feestje van de jubileumeditie!

Meer over de artiest

Facebook

Soundcloud

Mixcloud

Meer over het programma

Meer over het programma

Houtfestival programma

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht programma

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderprogramma

Theater, verhalen en muziek voor kinderen en volwassenen.