ABSO

Haarlemse alternatieve hiphop beats!

Houtnacht | Familia | Zaterdag 18 juni 2022 | 18.40 uur

Abso is een live hip hop band uit Haarlem. Gedragen door een swingende drummer en bassist, speelse keys en rockachtige rifjes fabriceren ze alternatieve hiphop beats, met een eigenzinnig en indrukwekkend geluid.

De twee frontmannen rappen over hun belevingen in een wereld die op z’n kop staat, jong zijn en alle chaos en onvrede die daarbij komt kijken. De sound doet denken aan de hoogtijdagen van Opgezwolle, maar met nummers als ‘40%’ weten ze ook een goede eigen draai te geven aan een meer hedendaagse stijl en flow.

Meer info

Instagram

Meer over het programma

Meer over het programma

Houtfestival programma

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht programma

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderprogramma

Theater, verhalen en muziek voor kinderen en volwassenen.