Yves

Maak kennis met alternatieve r&b en hiphop artiest YVES. Een echte entertainer met een frisse sound.

Houtnacht | Grenzeloos | Zaterdag 18 juni 2022 | 21.15 uur

Maak kennis met alternatieve r&b en hiphop artiest YVES. Muziek heeft altijd een hele grote rol gespeeld in het leven van Yves. Met zijn debuut EP ‘SADDERDAYS’, uitgebracht onder het label van Mr. Probz (Left Lane Recordings), brengt YVES een frisse sound voor de Nederlandse r&b en hiphop cultuur. In 2021 volgde zijn tweede EP ‘HIGHSANDGOODBYES’, exclusief geproduceerd door SHY. Innovatief, buiten de lijntjes en simpelweg heerlijke mysterieuze vibes. In 20/21 was Yves geselecteerd voor Popronde en daar heeft hij bewezen een echte entertainer te zijn.

Meer over het programma

Meer over het programma

Houtfestival programma

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht programma

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderprogramma

Theater, verhalen en muziek voor kinderen en volwassenen.