Unruly Phoenix

Dj uit Rotterdam met een grote voorliefde voor Amapiano en Afro Tech

Houtnacht | Grenzeloos | Zaterdag 18 juni 2022 | 23.00 uur

Gabrielle Gilliot AKA Unruly Phoenix is een dj uit Rotterdam met een grote voorliefde voor Amapiano en Afro Tech. Dj Waxfiend (oa bekend van Encore) ga haar vorig jaar de kans om op Ziongate in Paradiso te draaien. Sindsdien is Unruly Phoenix overal door het land en over grenzen op Afrolectic parties te vinden. Daarnaast is ze ook begonnen met het maken van haar eigen producties in samenwerking met verschillende Zuid-Afrikaanse artiesten. Als het aan de dj zelf ligt, gaat ze de hele wereld over om haar voorliefde voor deze muziek met mensen te delen. Wij zijn blij dat ze nu in ieder geval dat even bij ons in Haarlem komt doen. Africa to the world!

Meer over het programma

Meer over het programma

Houtfestival programma

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht programma

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderprogramma

Theater, verhalen en muziek voor kinderen en volwassenen.