Haarlems Straatorkest

Houtfestival | Houtpodium | Zondag 19 juni 2022 | 12.45 uur

Het Houtfestival beleeft dit jaar zijn 35e editie en het Haarlems Straatorkest bestaat in 2022 precies 35 jaar.

Een perfecte reden kortom om dit illustere gezelschap het festival te laten aftrappen, al zijn er nog veel meer argumenten te bedenken om de 24-koppige band uit te nodigen. Het orkest heeft sinds 1987 onafgebroken gerepeteerd, gereisd en meer dan 750 keer opgetreden. Het repertoire omvat nummers uit de Blues Delta, de Balkan, Turkije, Zuid-Afrika, rock- en popmuziek, ska, latin en ook eigen nummers. Het straatorkest speelt zonder stekkers en boxen op festivals, straten, pleinen, kroegen en kerken, maar ook bij manifestaties, demonstraties en andere speciale gelegenheden. De band speelt muziek van overal en voor iedereen, soms ergens vóór, soms ergens tégen, maar altijd met aanstekelijk plezier.

Meer over het programma

Meer over het programma

Houtfestival programma

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht programma

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderprogramma

Theater, verhalen en muziek voor kinderen en volwassenen.