Phil Meds

Hiphop en spoken word, diepzinnige teksten en dromerige producties

Houtnacht | Grenzeloos | Zaterdag 18 juni 2022 | 20.00 uur

“Muziek is medicatie; de beste heler van emotionele schade.” Vanuit deze gedachte maakt rapper, producer, spoken word-artiest en tekstschrijver Phil MEDS zijn muziek. Met zijn diepzinnige teksten en dromerige producties weet Phil zich meester te maken van allerlei verschillende uitingen en stromingen, en zijn stempel achter te laten in alles wat hij aanraakt. Zijn gevarieerde live show bestaat uit een combinatie van hiphop en spoken word, in een gebalanceerde mix van live instrumenten en elektronische beats.

Meer info

Instagram

Meer over het programma

Meer over het programma

Houtfestival programma

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht programma

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderprogramma

Theater, verhalen en muziek voor kinderen en volwassenen.