The New Orland

Eclectisch elektronisch duo

Houtnacht | Familia | Zaterdag 18 juni 2022 | 22.10 uur

The New Orland is het Haarlemse elektronische duo, bestaande uit Erik de Bree en Marcel Beijk. Op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging zijn de gitaren uit het raam gedonderd en de synthesizers en drumcomputers de homestudio in gebracht. Als nieuwelingen in elektronische muziek voelden de twee zich niet gedwongen zich te committeren aan een bepaalde stijl, wat resulteert in een fijne electische mix van allerlei genres en sounds.

Meer over het programma

Meer over het programma

Houtfestival programma

Verrassende optredens van topmuzikanten uit de hele wereld.

Houtnacht programma

Avond vol nieuwe ervaringen en met muziek uit allerlei genres.

Kinderprogramma

Theater, verhalen en muziek voor kinderen en volwassenen.